Loading...

Vi er Meille

Meille betyder os. Vi.
Det betyder også bedste kvalitet.
Men det er vel i virkeligheden det samme, for os eller vi, er jo bedste kvalitet?
Os er – for os – mange ting.
Det er os som mand og kone, sammen om et fælles projekt.
Det er vores ansatte, sammen med os.
Det er vores gæster, sammen med os.
Os er det fællesskab vi er en del af, det vi identificerer os med og det vi er stolte af.
Os.
Og det er altid bedste kvalitet.

Restaurant Meille serverer mad af høj kvalitet, med fokus på bæredygtighed og traditionelle processer, til priser de fleste kan være med på. Retterne tager selvfølgelig udgangspunkt i sæson, lokale grøntsager samt dansk fisk og kød.

Velkommen!

Book et bord

Grupper

Vi gør venligst opmærksom på, at grupper på mere end 8 personer betragtes som et selskab og menuen derfor skal forudbestilles senest dagen før besøget.
På den måde kan vi garantere jer den bedste oplevelse, samt undgå madspil.

Presse

4 hjerter i Politiken
Anmeldt af David A. Dyrholm Nielsen 4. maj 2018
Læs anmeldelsen her

4 stjerner i Berlingske
Anmeldt af Søren Frank 10. maj 2018
Læs anmeldelsen her

Restaurant Mes, Jarmers Plads 1, 1551 København V

Adresse

Sankt Peders Stræde 24a
1453 København K
Danmark

Se på Google Maps

Åbningstider

Mandag lukket
Tirsdag – Onsdag 17-24
Torsdag – Søndag 12-15 og 17-24

(Køkken 22.30)

Kontakt

Restaurant Mes

Jeg har altid ønsket mig Mes. Inderligt. Jeg har ikke altid vidst, hvad Mes skulle være, men bare at Mes skulle være. Mes har været et tankespind. En masse dårlige ideer og en masse gode. Mes har skiftet form, når jeg har skiftet spor, men vi har altid haft hinanden. Og vi har altid forstået hinanden.

Nu er Mes en realitet og Mes er blevet det Mes skal være: mine.

Mine bedste retter og vine, skabt og leveret af mine fantastiske kollegaer og mig. Vinene er hovedsageligt fra Tyskland og Jura, og maden tager udgangspunkt i sæsonen, lokale råvarer og hvad vi synes er godt. Det er ærlig og enkel affordable luxury, men dog udfordrende og legende. Vi vil give Mes’ gæster en fantastisk, luksuriøs restaurantoplevelse, som de både kan og vil vende tilbage til igen og igen..

– Mads Rye Magnusson

Besøg Mes